Ligging

Deze prachtige villa is gelegen aan het Spaanse Water, in de wijk Brakkeput. Op 5 minuten afstand van het populaire Jan Thiel, de Caracasbaai, Zanzibar en het geheel nieuwe Papagayo Beach. 10 minuten rijden van het altijd gezellig Mambo Beach, Cabanabeach en natuurlijk het Seaquarium met zijn alom bekende dolfijnenshows.

Naast boottochten naar onder andere Klein Curaçao, zeilen of windsurfen, kunt u hier fantastisch duiken, snorkelen en zwemmen in het altijd helderblauwe water, tussen het mooie koraal en prachtige tropische vissen. Ook kunt u hier heerlijk relaxen op een van de vele stranden en genieten van het altijd zomerse weer op ons “Dushi” Curaçao.

De wijk Brakkeput ligt precies tussen de bekende villawijken Jan sofat en Jan Thiel in. Ze heeft dus dezelfde uitstekende ligging t.o.v. alle toeristische faciliteiten, maar biedt daarnaast nog wat extra’s zoals rust, een prachtige natuur en een tweetal fraaie historische landhuizen die de wijk domineren en daarmee laten zien waarom Curaçao zo bijzonder is.

De naam Brakkeput betekent een ‘bron met brak water’. Daarom kon dit gebied ondanks de langdurige droogtes op Curaçao toch gebruikt worden als plantage. De geschiedenis van deze plantage gaat terug tot het begin van de 18e eeuw. Het lijkt erop dat de oorspronkelijke plantage uitgegroeid is naar drie plantages: de namen komt u nu nog tegen als u met de auto rondrijdt in dit mooie gebied: Brakkeput Ariba (boven), Brakkeput Mei Mei (midden) en Brakkeput Abou (beneden).

Op 50 meter van het bekende restaurant “BOATHOUSE“ en op 50 meter van de watersportlocatie PRO-SAIL CURACAO. Bent u op zoek naar rust, of op zoek naar de drukte van gezellige Happy hours van Curaçao. Dan zit u hier perfect.

 

Zin om jouw volgende vakantie te boeken in dit paradijs?

 

Contacteer ons vandaag nog
en wie weet zit je binnenkort op een prachtig strand te genieten van een heerlijke cocktail.

 

Zin om jouw volgende vakantie te boeken in dit paradijs?

Contacteer ons vandaag nog
en wie weet zit je binnenkort op een prachtig strand te genieten van een heerlijke cocktail.